MARDİN / MİDYAT - Şehit Kadri Ağırman İlkokulu

Nis

Okulumuzda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuya neden oldu.

Ara

Okulumuzda FATİH projesi kapsamında gerçekleştirilen etkileşimli (akıllı) tahta kurulumları tamamlandı. Başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize katkılar sunmasını dileyerek eğitim-öğretim faaliyetlerini destekleyen teknolojik atılımların yaygınlaşması adına emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Emel Uslu Atik Eğitim,Uygulama ve Araştırma Vakfı tarafından Kuyucak Çağdaş Yaşam Şenatalar İlkokulunda düzenlenen 2. Emel Uslu Atik Çocuk Festivaline ilkokul öğrencilerimizle katılım sağladık. Kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

İlkokul öğrencilerimiz ve Anıtlı İlkokulu öğrencileri ile güzel havanın tadını çıkarmak ve baharın gelişini kutlamak için Anıtlı köyünde piknik düzenledik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

Haz

İlkokulda okuyan tüm kız öğrencilerimize bayramlık elbise hediye eden Leras Vakfı ,Leras Tekstile ve hediyelerin ulaşmasında vesile olan Kübra Yentekün hanımefendiye teşekkür eder,şükranlarımızı sunarız.

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Başta Süryani velilerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm Hristiyan aleminin Paskalya Bayramı’nı kutlar iyi bayramlar dileriz.

Haz

Çanakkale zaferimizin 108. Yılında okulumuzda düzenlediğimiz programla şehitlerimizi saygı ve minnetle andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

3. Sınıf öğrencilerimiz Sportif Tarama Testlerine girmişlerdir ve ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret etmişlerdir. Misafirperverliklerinden ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Haz

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tatbikatı tüm okul personeli ve öğrencilerimiz ile beraber gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda bugünden itibaren ana sınıfı öğrencilerimiz için ücretsiz yemek uygulaması başlamıştır. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ock

Okulumuzdaki tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine tatilde okuyup güzel ve verimli vakit geçirmeleri için hikaye kitabı verildi.

Ock

Kısa bir mola.İyi tatiller çocuklar. Okulumuz karne heyecanını coşkuyla yaşadı.

Ock

İlkokul öğrencilerimizin patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi

Ock

3.Sınıf İngilizce Toys Ünitesi "Lego Bricks " aktivitesi. İngilizce öğretmenimiz Özlem ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz.