MARDİN / MİDYAT - Şehit Kadri Ağırman İlkokulu

Ekm

Okul müdürümüz Deniz BOĞA Dargeçit Gürışık İlkokulu'na kırtasiye malzemeleri hediye etmiştir. Meslek hayatına yeni başlayan öğretmenlerimize başarılar diler misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

Geçmiş yıllarda okulumuzda görev yapmış Esen İLDAY ve arkadaşları anasınıfı öğrencilerine kırtasiye malzemeleri, puzzle, oyuncak ve hikaye kitapları hediye etmişlerdir. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun dış cephe boya yenileme işleri bitmiştir. Desteklerinden ötürü Midyat Belediyesine, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir ALTAY'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

"Geleceğe Işık Tut" projesi kapsamında okulumuzun tüm öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunulmuştur. Projenin yürütücülerinden olan Çiğdem KAPLAN ve Ezgi Dilan YÜKSEL'e çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Biz hazırız. Okulumuzu yeni eğitim-öğretim yılına en güzel şekilde hazırladık. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olması dileğiyle...

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Bayramını  coşkuyla kutladık.  Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Onlardan geriye bu eşsiz vatan kaldı. "Çanakkale taarruzun değil, ölümün emredildiği yerdir."

Sevgi, saygı ve minnetle..

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı Atletizm Cross yarışmalarında okulumuz öğrencileri 2 tanesi Birincilik olmak üzere toplamda 6 madalya kazanmıştır. Kendilerini tebrik eder,Beden Eğitimi öğretmenimiz Sayın Ziya TANIŞ'a teşekkür ederiz.

Mrt

Köyde geçirdiği kaza sonucu beyin kanaması geçiren bir süre yoğun bakımda kalıp taburcu edilen 7.sınıf öğrencimiz Emrullah Aslan'ı evinde ziyaret ettik. Kendisi ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Mrt

Sivil Savunma Haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.  Yapılan çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, Müdürlüğümüze bağlı kurum müdürleri ile durum değerlendirme ve planlama toplantısı yaptı.

01.02.2022 Tarihinde ilçemiz Milli İrade İlkokulu konferans salonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR başkanlığında Müdürlüğümüze bağlı kurum müdürleri ile 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı birinci dönem değerlendirme ve ikinci döneme hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürümüz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir ALTAY ve Şube Müdürlerimiz Tekin TAŞ,Faruk TERCAN ile Mehmet ÖZTÜRKMEN katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda;
• Okullarımızda uygulanan salgın tedbirleri,
• Öğrencilerimizin akademik başarılarının arttırılması,
• Seçmeli dersler ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar,
• Destekleme ve Yetiştirme Kursları,
• 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik yapılacak çalışmalar,
• Öğrencilerimizin kültürel, sanatsal ve sportif becerilerinin geliştirilmesi için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar,
• Öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla yapılan faaliyet ve etkinlikler,
• Velilerimiz ile okullarımız arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi,
• Eğitim paydaşlarımız ile ekip ruhunu yakalayabilmek,
• TUBİTAK Projeleri ve okullarımızda yapılan patent çalışmaları,
• TEKNOFEST Projeleri,
• Taşımalı eğitim ve taşıma kapsamında verilen yemek hizmeti ile ilgili dikkat edilecek hususlar
Konuları ele alındı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Ock

6. Sınıflar "Namaz İbadeti" konusunu okulumuzun yakınlarındaki bir camide uygulamalı olarak işledik. Okulumuz idaresine ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni sayın Dilek Kandıraz hocamıza çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuza kitap, dergi, hikaye setleri, oyuncak ve şapka vb. hediyeler gönderen Konya Büyükşehir Belediyesi başkanına ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Okulumuz Ingilizce öğretmeni Özlem Öztürk tarafından İngilizce Kelime Yarışması yapılmıştır.  Bu yarışmada sınıf birincileri ödüllendirilmiştir.  Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafından gönderilen kitapları öğrencilerimize teslim ettik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.