MARDİN / MİDYAT - Şehit Kadri Ağırman İlkokulu

Şehit Kadri Ağırman İlkokulu

BAŞYURT MAH. EFELER KÜME EVLERİ EFELER ORTAOKULU BLOK NO 1 MİDYAT / MARDİN
Vizyon
Biz Şehit Kadri Ağırman olarak, 1- Fiziki sorunlarını çözmüş, her türlü sosyal etkinliklerin de yapılabileceği yeni bir binaya kavuşmak, çağın gerektirdiği her türlü araç ve gereçle donatılmış sınıfların oluştuğu bir okul, 2- Öğrenmeyi öğrenen, öğrenmenin hayat boyu sürecek bir olgu olduğunun bilincine varan bir öğrenci, 3- Çalışan, yüzyılın gereklerine uygun olarak araştıran, öğrenen ve öğrendiklerini uygulayan bir personel, 4- Eğitim-öğretim faaliyetlerine karşı duyarlı, sorumluluklarının bilincinde olan bir veli, 5- Eğitim-öğretim faaliyetlerinde, sosyal aktivitelerde isminden her zaman söz ettiren bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Biz Şehit Kadri Ağırman İlkokulu olarak; 1- Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, 2- Öğrencilerin bireysel farklılıklarını gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine olanak sağlamak, 3- Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek, 4- Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, 5- Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak, okul toplumunun gelişmesini sağlamak, 6-Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak için VARIZ.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tam Gün